They ♥ Diagnose Depressie - Diagnose Depressie
590
page-template-default,page,page-id-590,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

… en Diagnose Depressie ♥ them!

 

Even voorstellen: deze fantastische en inspirerende professionals werken samen met Diagnose Depressie en zetten hun skills en talent in om dit project te helpen realiseren. Thnx so much!

Gi

Ginette Tellier – Styled by Gi

Every brunette needs a blonde beste friend. Zeker eentje die zo stylish is als Gi! Ginette is een beauty addict en fashionlover by heart en werkte jarenlang als beauty- en fashion editor voor modemagazine Glamour. Inmiddels werkt ze freelance ze als beauty editor, stylist, blogger en personal shopper. Ginette zet haar feilloze gevoel voor mode, stijl en beauty in om Diagnose Depressie er nog net even meer fashionable en on trend uit te laten zien tijdens filmopnames, fotoshoots en events.
Dorith

Dorith Hassing – Voiceover & stemcoach

Dorith is Bregtjes voiceover coach. Bregtje had zero ervaring met het inspreken van voiceover teksten. Dorith heeft haar hierin wegwijs gemaakt. Niet alleen nemen ze samen ingesproken teksten op in haar booth, ze coacht Bregtje ook met het vinden van de juiste toon en intonatie, met haar uitspraak en articulatie, tempo, timbre, ritme en nadruk om haar tekst en stem optimaal tot hun recht te laten komen. Dorith hoort feilloos wanneer het 'lekker' klinkt en wanneer niet.
foto-Elizabeth van Hasselt-ARTvertisements

Barbara van Druten – Creative Director ARTvertisements

Barbara en Bregtje gaan way, way back. Ze speelden vroeger samen in de zandbak op de kleuterschool. Barbara studeerde aan de kunstacademie in Maastricht en in Praag en behaalde een master in digital art. In haar succesvolle bedrijf ARTvertisements combineert ze kunst en advertising. Voor Diagnose Depressie maakt Barbara artwork en bedenkt en ontwerpt ze samen met Bregtje en Marjolein animaties.
Gis

Giselle Segura Gelink – Design, Communication & Research

Giselle, tweelingzus van Endeis, is een multitalent pur sang. Ze is niet alleen freelance grafisch ontwerper en websitebouwer, maar ook foodblogger (www.dailydishesindutchland.nl), fotograaf en cameravrouw. Giselle ontwierp de website voor Diagnose Depressie, en is erbij met haar camera wanneer Bregtje in gesprek gaat met haar familie voor haar film. En alles met heel veel <3
Endeis

Endeis Segura Gelink

Endeis Segura Gelink is de tweelingzus van Giselle. Ze werkt als zelfstandig sieraadontwerper en goudsmit. Voor Diagnose Depressie werkt ze aan een ontwerp voor een limited edition armband, een bijzonder sieraad voor iedereen die graag een persoonlijke reminder bij zich wil dragen. Daarnaast schrijft ze content voor en edit ze de website van Diagnose Depressie, en fluit ze Bregtje af en toe terug als die niet bij de les blijft.
Babs

Babs Schutte – Camera & editing

Marjolein

Marjolein Overdevest – Animaties

Marjolein wist al jong wat ze wilde: verhalen vertellen en in beeld brengen. Met haar zelf bij elkaar gespaarde apparatuur ontdekte ze de ongekende mogelijkheden van het combineren van beeld en geluid. Na een jaar op de filmacademie in Amsterdam, besloot Marjolein zich breder te scholen. Ze switchte naar Media & Entertainment Management. Voor Diagnose Depressie maakt Marjolein, samen met Bregtje en Barbara, animaties.