Diagnose Depressie - Diagnose Depressie
841
post-template-default,single,single-post,postid-841,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Diagnose Depressie

Een depressie is een verschrikking. Het legt je volkomen lam. Dat weet Breg als geen ander. Breg, een moeder van een jonge zoon en freelance tekstschrijver slash eindredacteur, belandde in 2014 in een ernstige depressie. Zo erg zelfs dat het tot een gedwongen opname in een kliniek kwam. In totaal was ze maar liefst 8 maanden out of order. Dat was geen fijne tijd. Wel een leerzame.

Anno 2018 is Breg volledig hersteld. De weg naar herstel was geen easy road, maar ging met heel veel vallen en nog veel meer opstaan. But she did it.  Naar aanleiding van haar persoonlijke ervaringen, heeft ze zo haar eigen kijk ontwikkeld op depressie, herstel en gezondheid. Een visie die afwijkt van wat doorgaans gangbaar is. Ze deelt haar visie graag.